Ecologische rattenbestrijding met de EKO 1000

Ratten bestrijding Twente
is een initiatief van: Dierplaag Control Vriezenveen

Wenst u geen gebruik te maken van rattengif? Wilt u op een ecologische manier ratten vangen? Veilig en hygiënisch? Dat kan!

Wij maken naast de traditionele wijze van het vangen van ratten gebruik van de EKO 1000. DE manier om ratten op een effectieve en diervriendelijke wijze te vangen.

De EKO 1000 werkt gifvrij en vangt ratten op een diervriendelijke manier. Ratten moeten bij het vangen en sterven zo min mogelijk stress krijgen. Deze manier van vangen zorgt hier voor.

Hoe werkt de EKO 1000?

De EKO 1000 bestaat uit een plastic behuizing met twee etages. Boven in het systeem bevindt zich het lokvoer. Dit kan bestaan uit alles wat een rat graag eet, zoals bijvoorbeeld granen. De rat klim via een soort "trap" voorzien van lokvoer, naar het bovenste gedeelte. Hier kruipt hij de EKO 1000 binnen op zoek naar meer voedsel. Eenmaal binnen raakt hij een sensor aan en valt door een luik naar beneden. Vervolgens komt de rat terecht in een luchtdichte bak met vloeistof. Deze vloeistof zorgt er voor dat de rat snel bedwelmd raakt en zal sterven. Tevens blijven ze een periode intact, zonder dat ze gaan stinken.

Het grote voordeel van de EKO 1000 is de hygiënische manier van het vangen van ratten. Het systeem is zowel  binnen als buiten te gebruiken en kan toegepast worden in ruimtes waar hygiënisch gewerkt moet worden, zoals bakkerijen en restaurants. Ook is het systeem volledig veilig voor de leefomgeving waarin het wordt geplaatst en zijn de kadavers niet zichtbaar.

Heeft u interesse in een uitgebreide demonstratie van de EKO 1000? Neem dan eens contact met ons op. U zult zich verbazen in de werking van EKO 1000.